Noudatamme seuraavia ehtoja, ellei osapuolten välillä ole muutoin erikseen sovittu. Ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä varausehdoissa mainitun varausmaksun.

 1. Varaaminen ja maksaminen

Omatoimimajoituspaikan voi ehdottaa varattavaksi henkilövuokrana (€/hlö/vrk) tai tilana (€/vrk). Henkilövuokrana varattaessa henkilö sijoittuu vuodepaikalle ja samaan tilaan voi  samanaikaisesti sijoittua toisille vuodepaikoille muita vuokralaisia. Tilavuokrana vuokralainen majoittuu kyseiseen tilaan siten, että samaa tilaa ei samanaikaisesti vuokrata muille vuokralaisille. Mikäli lemmikkejä (mm. koira) halutaan mukaan varausehdotettaviin tiloihin, niin lemmikkien ja tiloissa mahdollisesti olevien toisten lemmikkien turvallisuuden varmistamiseksi täytyy varata koko tila.

Sotajoen kämppäkartanon vuodepaikan tai tilan varaus astuu voimaan varausvastaavamme vahvistettua varausehdotuksen ja ilmoitettua siitä asiakkaalle ja asiakkaan maksettua vuokran tai varausmaksun sovitun mukaisesti, kuitenkin viimeistään viikon (7 vrk) sisällä varausvahvistuksen lähettämisen jälkeen. Loppuvuokra tulee maksaa viimeistään viikko (7 vrk) ennen varauksen alkua.  Jos vuokraa, varaus- ja/tai loppumaksua ei suoriteta ilmoitettuun eräpäivään mennessä, voi Sotajoen kämppäkartanon pystykorvat ry yksipuolisesti peruuttaa varauksen ja palauttaa kohteen myyntiin.

Vuokraan ei sisälly tyynyjä, täkkejä, lakanoita tai pyyhkeitä, vaan jokainen asiakas tuo ne itse mukanaan. Kämpällä on varalta tyynyjä ja peittoja jonkin verran ja niistä ei peritä erilliskorvausta.

 1. Peruutus ja muutokset varauksissa

Peruutus on aina tehtävä viipymättä ja kirjallisesti osoitteeseen jani.koppanen@outlook.com. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut. Varausmaksua ei
palauteta kokonaan, mikäli se on varausta peruttaessa jo maksettu. Sama koskee vuokran palautusta, kun peruutus tapahtuu juuri (<7 vrk) ennen vuokrajakson alkua.

Mikäli asiakas muuttaa varauksen ajankohtaa tai peruuttaa osan varaamastaan ajasta, se katsotaan aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Jos muutoksesta ei synny kohtuutonta vaivaa tai tulonmenetystä Sotajoen kämppäkartanon pystykorvat ry:lle, voidaan jo maksetulla varausmaksulla ja vuokralla korvata uuden varauksen varausmaksu ja mahdollisesti myös osa vuokrasta.

 1. Avainten luovutus, käyttö ja palautus

Sotajoen kämppäkartano on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00, ellei toisin ole sovittu. Ison puolen ulko-ovi avataan sähköisesti, kun asiakas on paikalle saavuttuaan ottanut  vuokranantajaan yhteyttä puhelimitse.

Muihin oviin sopivat avaimet ovat lukitussa avainkotelossa Ison puolen pääsisäänkäynnin eteisessä. Ne saa käyttöön lukitusta avainkotelosta numerokoodilla, joka ilmoitetaan puhelimitse tai tekstiviestillä välittömästi, kun asiakas on ottanut yhteyttä vuokranantajaan paikalle saavuttuaan.

Kämpän avaimet jätetään lähtiessä Ison puolen eteisen avainkoteloon seuraavia vuokralaisia varten. Avainkotelon numerokoodi sekoitetaan sulkemisen jälkeen. Pääovi suljetaan huolellisesti ja lopuksi ilmoitetaan numeroon 045 8437708.

Huomioittehan, että asiakkaalla tai ryhmällä on käytössään ainoastaan yksi (1) avain. Kadonneesta avaimesta peritään lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

 1. Oleskelu ja siivous

Jokaisen vuokrauksen yhteydessä on ilmoitettava yöpyjien lukumäärä. Kämppäkartanon huoneissa on muutama parivuode. Vuodepaikkoja on yhteensä viitisenkymmentä.

Vuokrauksen hintaan ei kuulu siivous. Vuokra-ajan aikana asukas huolehtii itse huoneiden siistinä pitämisestä, loppusiivouksesta sekä kertyneiden jätteiden kuljettamisesta lähimpään jätteenkeräyspisteeseen (esim. Lattunan risteys, Ruuvaojan silta). Kämppäkartanon ja piha-alueen on oltava vuokrajakson päättyessä siistissä kunnossa. Erityisen epäsiististä huoneistosta peritään ylimääräisenä siivouksesta aiheutuneet todelliset kulut, kuitenkin vähintään 50€, josta lähetetään asiakkaalle lasku.

 1. Reklamaatiot ja vahinkojen korvaaminen

Kaikki mökin varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi vuokranantajalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai kompensoida. Jos haittatekijää ei voida heti kompensoida, on asiasta tehtävä välitön kirjallinen reklamaatio osoitteeseen jani.koppanen@outlook.com. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Asiakas on myös velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan mökille ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan. Sotajoen kämppäkartanon pystykorvat ry ei vastaa niistä virheistä mökin ennakkotiedoissa, jotka ovat syntyneet äkillisten olosuhdemuutosten johdosta.

 1. Tupakointi ja lemmikit

Sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty. Luvattomasta tupakoinnista veloitetaan 200€ tuuletus/siivousmaksuna. Tuhkakupit sijaitsevat pääoven ja saunan oven vieressä sekä merkityillä paikoilla pihamaalla.

Ensisijaisesti koirat pidetään ulkona tarhassa, juoksunarussa tai omistajan ajoneuvossa. Koiria varten on pihalla kopilliset tarhat ja/tai juoksulangat. Kokonaan lemmikkivapaita alueita ovat emännän huone, keittiö, Käreke ja uusi saunatupa. Kytkettyjä lemmikkejä saa kuitenkin tuoda muihin huoneisiin ja tiloihin, mutta ne eivät saa olla sängyllä ja niiden pitää olla kytkettyinä tai häkissä ja niillä on oltava oma makuualusta. Lemmikki ei saa aiheuttaa häiriötä muille kämpän käyttäjille (melu, allergikot, toiset lemmikit ym).

Sotajoen kämppäkartanon pystykorvat ry ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergiaoireista tai muista vastaavista ongelmista asiakkaille.

 1. Kun lähdet kämpältä
 • laita tavarat/kalusteet omille paikoilleen
 • siivoa ja puhdista käyttämäsi tilat sekä tuuleta ja viikkaa käyttämäsi vuodevaatteet
 • ota omat lakanasi, pyyhkeesi ja muut tavarasi mukaan
 • pese käyttämäsi astiat ja laita pesun jälkeen puhtaat kaappiin
 • huolehdi, että käyttämäsi tulisijat ovat sammuneet ja jäähtyneet riittävästi
 • huolehdi sauna puhtaaksi ja käyttökuntoon puiden kantamisineen ja tuhkien tyhjennyksineen
 • sammuta valot ja sulje muut käynnistämäsi sähkölaitteet
 • sulje ja lukitse huolellisesti kaikki käyttämäsi tilat, ulko-ovet ja ikkunat, väliovet jätetään auki
 • muista jättää avain Ison puolen eteisen avainlokeroon ja sulje Pääovi huolellisesti
 • siivoa käyttämäsi koiratarha, juoksunaru tai muu paikka ruuista ja koirasi jätöksistä
 • vie omat roskasi kunnalliseen jätepisteeseen (esim. Lattunan risteys, Ruuvaojan silta)
 1. Muita ohjeita Sotajoen kämppäkartanon vuokraajille
 • Varomaton tulen käsittely, kuten esimerkiksi kynttilöiden jättäminen valvomatta, savustamon ylikuumentaminen, avotulen käyttö ja tähtisädetikkujen polttaminen on kielletty
 • Metsäpalovaroituksen aikana tulta ei saa tehdä tulipaikallekaan
 • Talotekniikan ja -säätöjen muuttaminen on ehdottomasti kielletty
 • Älä likaa ja roskaa kämpän ympäristöä
 • Ilmoita vahingoista välittömästi p. 0447499350

Viihtyisää ja nautinnollista lomaa Itäkairassa toivottavat Sotajoen kämppäkartanon pystykorvat ry:n väki!